Rakkestad og bygdeturisme!

 AnjaHelene Guerrera
Kristine Andreassen har over 100 sauer. Garn og skinnfeller er handelsvare fra Rakkestadgården.

Til produsenter av mat/drikke/overnatting/gardsprodukter, bygd/gårds/naturopplevelser i Rakkestad

Rakkestad Næringsråd ønsker å kartlegge status i planer, evt oppstart og drift i gårdsbedrifter i Rakkestad. Noen er allerede i gang, og noen er muligens fortsatt på idéstadiet.

Det er mange mindre produsenter, og noen store, næringsrådet ønsker å bli kjent med alle, og drøfte samarbeidsmuligheter og utvikling til beste for alle.

 Mat, drikke og andre produkter(skinnfeller, ullgarn, møbler, dyreliv, overnatting og naturopplevelser), hører sammen med besøkstall og business i bygda.

Det er også viktig med engasjement og drivkraft for å holde liv i gårdsbedrifter ved siden av det tradisjonelle.  Kan vi jobbe for verdiskapning gjennom samarbeid, omdømme, bevisst- og synliggjøring av bygdeprodukter fra Rakkestad i første omgang, og så via andre kanaler som for eksempel Guldkorn eller Hanen senere?

 Kanskje vi kunne hatt cafe og marked på en av de mange småmøllene, med salg av lokale produkter?

Tanken er at vi lager en tankesmie/bransjegruppe der vi jobber sammen for å gi, og for å hente inspirasjon og kunnskap, og der næringsrådet er en aktiv samarbeidspartner på markedsføring, samhandling, som samtalepartner og nettverksarena.

Det er i dag mange som er flinke til å markedsføre,  løfte og støtte sin «Bygdeturisme» – det kan vi være med også!

 Allerede i dag er flere flotte steder og hittil godt gjemte hemmeligheter i Rakkestad. Det er ingenting i veien for å tenke seg at vi kanbli en spennede desitnasjon for byfolk som bare ønsker en anderledes dag på landet.

 Er dette et møte du/dere ønsker å være med på så send meg en kort bekreftelse og noen ord om hva dere driver med, da setter jeg opp og inviterer inn:

anja@rakkestadnaringsrad.no

 

NB: Vet du om noen som burde inviteres eller har noe å bidra med, inviter dem inn! Alle er velkomne, unge som gamle – etablerte eller bare på idéstadiet.

 

 

 

Med vennlig hilsen

Rakkestad Næringsråd

Anja H.Aa Guerrera

Daglig leder

 

Forretningsadresse:

Johs C.Liensgate 5

1890 RAKKESTAD

Tlf: 90162516

 

Org nr 911 561 395

 

Next Post

Sentralvaskeriet i Rakkestad hedret som arbeids-og inkluderingsbedrift

tor aug 31 , 2017
I forbindelse med DELTAGRUPPENS 50 års jubilum som ble behørig […]