Årsmeldingen 2014

Rakkestad Næringsråd har hatt et aktivt år i 2014. Både aktiviteter som temamøter og medlemsmøter med debatt og informasjon har stått på agendaen.

I disse dager skal årsrapporten ferdigstilles, og etter hvert sendes ut til alle våre medlemmer. Rapporten legges frem og presenteres i både referansegruppemøte den 28 januar og i medlemsmøtet med årsmøte i februar. boblebilde til næringsplanen

2014 har vært et år for å stifte bekjentskaper og å finne formen. Enkelte ting har fungert bra, andre vil vi endre litt på.

Det viktigste for Rakkestad Næringsråd er at medlemmene føler at næringsrådet bryr seg om de viktige sakene, store eller små, og at det er viktig å stå samlet.

Vi er i gang med en næringsplan. Denne næringsplanen skal gjelde for flere år fremover, og blir den offisielle næringsplanen til Rakkestad Kommune. Derfor er det viktig at bedriftene kommer med innspill, tanker, behov og  visjoner for fremtiden. Både for sin egen bedrift, sin egen bransje og for Rakkestad som et sted å leve og jobbe. Vi vil invitere til  innspill til næringsplanen på forskjellige måter, eksempelvis møter, eller spørreundersøkelser, fra våre næringsdrivende.

Vi ønsker alle et riktig godt 2015. Rapport for 2014 er snart hos dere, og en næringsplan er påbegynt.

For de som ikke har hatt anledning enda ber vi vennligst om at denne spørreundersøkelsen besvares.

Anja Aa. Guerrera

Daglig leder, Rakkestad Næringsråd

Next Post

Østfoldkonferansen

man jan 12 , 2015
Onsdag og torsdag er det til Østfoldkonferansen. Her er fremtidens […]