Attraktivt. Markedsførende. Sosialt. Inspirerende

Berit Nordstrand holdt et forrykende foredrag om kroppen vår og hva den trenger i det daglige kostholdet og trening

På vei til jobben i dag registrerte jeg  en syklende dame med kurven rett og slett bugnende av grønne saker – antakelig økologiske. Det skulle ikke forundre meg om hun var en av de trehundreogfemtién damene som var tilhører til Berit Nordstrands foredrag i Rakkestad Kulturhus i går kveld. 

Anja Guerrera, Rakkestad Næringsråd
Foredraget var Nordstrands premiere på temaet – «12 år yngre på 12 uker». En seanse hun gjennomførte på en forrykende måte.
Hennes engasjement og kunnskap var livgivende, fantastisk rett og slett – og helsebringende for bygdas innbyggere. Heretter er det er nok mange menn og barn som nå får ting de ikke «liker» servert, uten at de merker det engang, med håp om at alt fra kulemager, ADHD, ekstra fett og slappe hjerneceller får omkamp!
Hundrevis av kjøpesterke og kostbevisste damer – bra for mange!

Ringvirkningene og «butikk te butikk» igjen…

Kraftverket Mjørudfossen hadde klart å sette opp et arrangement der hundrevis av damer med åpen lommebok og rett i målgruppa til utstillerne, oversvømte lokalene. Noen utstillere som var på plass for høste av arrangementet solgte unna sunne meltyper av urkorn, honning fra bier som bor i Rakkestad, og treningstilbud på Family, –  til bordene var tomme.
Samtidig som jeg  i dag tidlig merker meg at damen på sykkel kommer fra retning Rema, ja da må jeg jo innom matbutikken.  Der registrerer jeg at Rema i Rakkestad i dag har satset friskt på (enda et forsøk) på økologiske matvarer. Et hel liten avdeling helt for seg selv i frukt og grønt avdelingen.
For noen etterlengtet – til og med en grunn –  til ikke å reise ut av Rakkestad for å handle.
– Vi håper at det slår til denne gangen og det er et håp om at at foredraget i går faktisk bringer nye kunder, sier daglig leder til meg i dag tidlig.
Rema kunne forøvrig melde at en hel «avdeling» økologiske meierivarer på vei fra leverandøren. Bra, bra, bra.
 
Arrangementet er enda et eksempel på «butikk te butikk» som fungerer. Aktører som samarbeider og spiller på hverandre, skaper interesse og engasjement, og bidrar til opplysning og endring i god folkehelseånd.
Det er attraktivt for bygda vår det!
Bra jobba Kraftverket!
Bra publikum!
Og jeg må si fantastisk morsom og inspirerende Berit Nordstrand, tusen takk! 
Nyttige linker til lokale matsider / terning / oppskrifter og produkter
 
Urmel – fra Trøgstad – gamle kornsorter til matlaging
Fru Timian – massevis av supre og sunne oppskrifter av vår lokale matblogger
 AnjaHelene Guerrera
Hele Kraftverket samlet – med fyrverkeriet Berit Nordstrand

Next Post

Lærlinger for fremtiden!

ons sep 7 , 2016
Lærlinger En yrkesopplæring og utdannelse for fremtiden Hos Slåttland satser […]