BIO CONTROL TIL RUDSKOGEN NÆRINGSPARK

 Gjester RNR

 

Rudskogen Næringspark har en sentral beliggenhet lokalisert midt i Østfold med kort vei til samtlige byer i Østfold, nærhet til både E6 og E18 og kun 8 mils avstand fra Oslo.

«Vi gleder oss til å videreutvikle BioControl med nye fasiliteter på Rudskogen Næringspark», sier daglig leder Signe Marie Jahren.

Hun har etter flere år med solid utdannelse i utlandet kommet hjem og overtatt som andre generasjons daglige leder i det innovative selskapet.

BioControl skaper teknologi for biologi med et fokus på høy-teknologiske produkter for husdyrbruket. «Våre produkter gir kunden kontroll, er arbeidsbesparende, kostnadssparende, og gir bonden redskaper som hjelper til å overleve i en matindustri som stadig stiller høyere krav. Det er vårt gode samarbeid med bønder som hjelper oss til å skape den riktige teknologien. Med den nye eiendommen kan vi gi våre ansatte et inspirerende og trygt arbeidsmiljø hvor de kan videreutvikle seg og være stolte av hva de gjør» forteller hun.
PRESSEMELDING 05.11.2018

Knut Stubberud og Sigurd Slåttland er glade for å få BioControl med på laget sammen med de andre virksomhetene på næringsparken. «BioControl passer godt inn med de teknologibedriftene som allerede er etablert på Rudskogen Næringspark. Her er det rom for å skape ytterligere synergier» sier Sigurd Slåttland som er daglig leder for Slåttland Mek Industri og Rudskogen Tomter.

«Det er god interesse for næringsområdet og prisene her er svært konkurransedyktige. Mange er opptatt av å ligge langs E6, men på dette området er man strategisk godt plassert med relativt kort kjøretid både til E6 og E18 og sammen med flere andre svært spennende industrier som man kan lese om på næringsområdets hjemmeside rudskogenpark.no» ser Eivind Westby som har oppdraget med å markedsføre området i regi av Borg Eiendomsmegling.

Next Post

Rakkestadhallene - 10 år med mangfold og idrettsglede

ons jan 30 , 2019
Daglig leder Odd Egil Lien blir både ettertenksom og ivrig […]