Boger Bygg får 39,1 millioners kontrakt i Sarpsborg.

Rakkestadbedriften Boger Bygg skal bygge Sarpsborgs nye sentrumsbarnehage. En kontrakt til en verdi av nesten 40 millioner kroner

Familiebedriften Boger Bygg (etabl. 1992) med i dag femten ansatte, vant kontrakten i svært tett konkurranse.
Kontrakten er ny rekord for bedriften som allerede setter i gang arbeidet i Sarpsborg i begynnelsen av september og sluttdato for prosjektet er 1 august 2017. Det er den nye sentrumsbarnehagen i Sarpsborg som skal bygges og Boger Bygg står for totalentreprisen på prosjektet.  Barnehagen på 1.550 kvadratmeter, og tomta er på 10,6 dekar Boger Bygg har også ansvaret for hele uteområdet, lekeplasser, sykkelløyper og uterom.

Av Rakkestad Næringsråd – Anja Aarsrud Guerrera

– Vi er kvalifisert bedrift, vi har nødvendige sentrale godkjenninger og vi var best på pris, forteller Erik Boger, daglig leder i Boger Bygg.  – Oppdraget har selvsagt også hyggelige ringvirkninger for våre underleverandører. Vi har tidligere hatt svært godt samarbeide med både Degernes Landbrukslag og Monter, for å nevne noen, forteller Boger.

I tillegg er han både stolt og ydmyk over å ha en flott stab av både ansatte og lærlinger i ryggen i Boger Bygg.
– De ansatte skal ha all ære, sier Boger og understreker viktigheten av å ha lærlinger. De er fremtidens arbeidskraft og vi vil være med å forme dem, sier han.

Erik Boger ser ikke bort ifra at det kan bety at de trenger mer arbeidskraft, men tror at de foreløpig greier seg med de ansatte som er i bedriften pr i dag. Bedriften er i gang med å investere i hjembygda også. Et nytt bygg med kontorer og lagerfasiliteter til rundt 10 millioner er under oppføring i Rakkestad Næringspark Sentrum.  Lageret er på 1000 kvadratmeter og kontordelen 250 kvadratmeter.

– Det er flere kontorer enn vi trenger per i dag, men vi bygger for framtiden, sier Erik Boger, daglig leder i Boger Bygg AS. Bygget skal stå ferdig i løpet av høsten, her vil det også være muligheter for evt å leie plass.

Firmaet har spesialisert seg på offentlige bygg, blant annet Rakkestad ungdomsskole Bygg E og  Kirkeng skole. Rakkestad-firmaet er også totalentreprenør for rehabilitering og nybygg på Rom skole i Askim.

– Dette er den største kontrakten vi har hatt, sier Erik Boger som gleder seg til å sette spaden i jorda snart.

FAKTA BOGER BYGG AS 2015
 AnjaHelene Guerrera

Boger Bygg AS

Industriveien 6, 1890 Rakkestad
epost: post@bogerbygg.no
Tlf: 69 22 32 92

Boger Eiendomsutvikling AS
tom@bogerbygg.no
Mob: 906 94 043

Erik Boger
Byggmester og daglig leder
erik@bogerbygg.no
Mob: 99296061

Tom I. Boger
Byggmester
tom@bogerbygg.no
Mob: 906 94 043

REFERANSEPROSJEKTER

Next Post

Attraktivt. Markedsførende. Sosialt. Inspirerende

fre aug 26 , 2016
På vei til jobben i dag registrerte jeg  en syklende […]