Boligsalget på «Nye Fladstad» i gang i dag

I dag gikk startskuddet for salget av boligene på Fladstadjordet i Rakkstad sentrum. Odd Arvid Bjørnstad, daglig leder i Bjørnstad Bygg har rigget utstilling og materialprøver i lokalene sine og er spent på interessen.
Anja Guerrera/Rakkestad Næringsråd

Oppkjøpet av Fladstadjordet har muliggjort bedriftens hittil største boligbyggingsprosjekt.

30 mål

 AnjaHelene Guerrera
AnjaHelene Guerrera

Totalt er det cirka 30 mål totalt som det er satt i gang en bebyggelse av over en åtteårs periode.

Prosjektet er delt opp i to trinn. Det første trinnet er å bygge ut 16 mål i trinn en. Her er det planlagt 34 boenheter og det er disse boligene som det i dag ble satt startskudd for salget av.

Variert bebyggelse

Det er lagt opp til blandet bebyggelse med frittliggende eneboliger og tomannsboliger, rekkehus på ett plan, kjedede eneboliger og firemannsboliger. Noen av boligene vil være på en flate. Tanken er å treffe et bredt publikum fra barnefamilier, yngre uten barn til pensjonister.

– Det som er så fint med Fladstadjordet er at det er et område for alle. Det er det utbyggingsområdet som er nærmest sentrum som gjør at det passer for seniorene. Men det er også til de grader midt i for småbarnsfamilier i forhold til barnehage, skole og idrettshall, uttaler Bjørnstad.

 AnjaHelene Guerrera
Allerede på dette stadiet kan du være med å bestemme hvilke farger og materialer du ønsker i boligen
 AnjaHelene Guerrera
Flere kom for å få informasjon og prospekt

– Vi ligger perfekt strategisk til i forhold til det feltet, sier Bjørnstad som kan titte opp til området fra kontorlokalene i Storgata 34 der salget allerede nå er i gang . At ungdomsskole og barnehage ligger i umiddelbar nærhet samt den generelt sentrumsnære beliggenheten er et av ankepunktene for at de tror det vil bli den fremdriften de ønsker.

Fortetting av sentrum

Dette er et flott løft for bosettingsmulighetene i sentrum av Rakkestad.  Det er satt av en høy utnyttelsesgrad fra kommunen. Alle felter bygges maks ut for å treffe den fortettingen som det er lagt opp til. Prosjektet er i tråd med næringsplanen og Rakkestad kommunes ønsker om fortetting, som igjen er et viktig ledd i stedsutviklingen, som igjen er bra for næringsutviklingen.

Next Post

Åpning av nytt kjølelager på Nortura Rakkestad Eggpakkeri

fre sep 22 , 2017
Hjørnestensbedriften Nortura Rakkestad åpnet i dag det nye lageret i […]