Bright Performance AS – nytt medlemsfordel med 15% rabatt til RNR medlemmer

Bright Performance kurs

Bright Performance AS ble etablert i 1987 og er et rådgivermiljø innen strategi, optimalisering av prosesser og restrukturering. De holder til på Tollboden i Fredrikstad og jobber med mellomstore og store bedrifter innen industri, energisektoren, bygg- og anlegg, kapitalvarer og tjenesteytende næring.

Bright Performance har hvert år en rekke åpne kurs. Medlemmer av Rakkestad Næringsforening får 15% rabatt. Vi er svært opptatt av å levere kvalitet og har 100% fornøydhetsgaranti. I høst er alle kurs satt opp på Royal Christiania og pris oppgitt er inkludert lunsj og materiell.

Strategisk salg

”Tar vi ut potensialet i vår salgsorganisasjon?”

Kurset ønsker å utfordre ledere på hvordan bedriften kontinuerlig og systematisk kan forbedre sitt salgsarbeid på strategisk, taktisk og operativt nivå.

Dato: 24. september og 22. oktober Pris: 5.015,- medlem / 5.900,- andre.

Kundestrategier

 

Konkurranseintensiteten øker i de fleste markeder. Våre kunder angripes av våre konkurrenter i større grad enn tidligere. Likevel er vi avhengig av økt vekst. Hvor tydelige og gode er bedriftens strategier mot ulike kundesegmenter?

Kurset skal bidra til rendyrking og optimalisering av hvordan bedriften arbeider mot nye, eksisterende og tapte kunder. System, struktur og inspirasjon er viktige nøkkelord.

Dato: 29.-30. oktober Pris: 9.265,- medlem/10.900,- andre.

Nøkkelkundeutvikling

” Vi må aldri glemme at våre A-kunder står øverst på ønskelista til våre konkurrenter.”

Kurset tar for seg arbeidet med å utvikle bedriftens strategi for å sikre lojalitet og utvikling av de kundene som det forventes vil stå for den største verdiskapning i selskapet.

Dato: 26.-27. november Pris: 9.265,- medlem/10.900,- andre.

Strategisk Salg Program Alle overnevnte kurs + 1 dag konsulentstøtte under perioden til utvikling internt. Pris 49.900,- som inkluderer to personer fra bedriften.

 

Next Post

2 oktober – Wordkurs i «Store dokumenter»

ons aug 12 , 2015
I enhver bedrift er det av og til behov for […]