Fru Blom åpner sin første butikk lørdag den 19 august

 Fru Blom åpner sin første butikk, og det gjør hun selvsagt i Rakkestad.

Eller, butikk og butikk Fru Blom.

 AnjaHelene Guerrera

Av Anja Guerrera, Rakkestad Næringsråd -18 august 2017

Butikken byr ubeskjedent og lekende kreativt på en sjarmerende blanding av alskens godsaker, oster og oljer til gummistøvler, vaskemidler og baristakaffe. Nesten som en gammel landhandel. Og det midt i en tid da refrenget som synges mest handler om netthandel og handelslekkasje.

Butikken ligger i Storgata midt i sentrum av Rakkestad  og vil være et godt supplement til det utvalget av forretningsvirksomhet som alledere er etablert. Og bare for å nevne det, lokalene ved siden av er ledige.

  Det er tid for en forhåndstitt gjennom tittehullet som alle vi som bor her (i seg trodd usette øyeblikk),har forsøkt å titte igjennom i flere måneder nå. Men nå skjer det, lørdag den 19 klokken 10:00 åpner dørene.

Med sikker og lett gjenkjennbar stil og kvalitet åpner Fru Blom nå den lille hjørnebutikken, som for ikke å glemme også blir en skikkelig kaffebar. Fru Blom har nemlig utdannet seg til- og jobbet som Barista i Oslo, før hun tok med seg denne svært nyttige og kjærkomne lærdommen tilbake til bygda.

 Butikken kommer etter at Stine Marie har hatt stor suksess som møbeldesigner til private hjem,  samt til bedrifter og butikker. Hun har stått for alt fra design til utførelse og montering av butikkinnredninger og  messe- og markeds stands. I denne prosessen inngår faktisk det å hente ospa ut fra egen skog også.

Fru Blom. Stine Marie Bjørnstad fra Degernes lager møbler fra egen skog. Gry Eriksen
Fru Blom. Stine Marie Bjørnstad fra Degernes lager møbler fra egen skog.

Som odelsjente til familiegården har hun skapt noe unikt, kreavtivt og ikke minst en både jordnær og god business ut av gården, men på noe utradisjonelt vis. Hun henter osp fra egen skog, og når den er ferdig lagret og herdet etter alle naturens lover, skapes hun de om til bord, benker, bad, kjøkken og butikkinredninger som allerede er elsket langt utover Rakkestadgrensa.

Fru Blom har vunnet Askeladdenprisen, hun har vært med i en TV serie på NRK, og hennes produkter har allerede preget coveret på noen av landets ledende interiørmagasin.

Fru Blom. Stine Marie Bjørnstad fra Degernes lager møbler fra egen skog. Gry Eriksen
Fru Blom. Stine Marie Bjørnstad fra Degernes lager møbler fra egen skog.

 

Ta en titt…..lørdag 19 august åpner FRU BLOM klokken 10:00. Det er også åpent søndag i åpningshelgen.

Vil du vite mer om FRU BLOM klikk HER

       LYKKE TIL FRU BLOM

 

Next Post

RHJ fikk godkjenning for flereårig SkatteFUNN-prosjekt

ons aug 23 , 2017
Bedriften RHJ – Roar Henry Jakobsen, fikk nylig tildelt godkjenning for […]