Gårdsmarkedene og sentrum i Rakkestad blomstrer

Rakkestad leder an i trenden og bidrar mer enn noen gang med marked- og gårdsbutikkaktiviteter. Vårt sentrum og handelsstanden markerte seg også i helgen med et fullstappet sentrum under sommermarkedet. Det er viktig med de gode markedsdagene, og det er ingen tvil om at Rakkestad greier å dra folk, massevis av folk! Takket være flinke og arbeidsomme mennesker.

 Et fullstappet sentrum lødrag 15 juni. Det er gledelig og oppmuntrende at handelsstanden i Rakkestad sammen klarer å trekke så mye mange sommerglade og handlende gjester. Å drive butikk er ikke en enkel øvelse i dag og det krever en ekstra innsats og kreativitet fra handelen. Dette får de til! Det er i allefall fem til seks markeder i sentrum gjennom året og butikkene har lagt til rette for at handelen skal være personlig, nær og trivelig, med topp service!

Lilleheier Gård med Anita og ektemannen Rune , tok i helgen i mot gjster til foredrag, haldel og kafébesøk på gården.

At det er aktivieter i sentrum er ingen hindring for å legge veien litt ut av sentrum. Både Lilleheier gård og Fru Blom marked på gården i Degernes var godt besøkt.

På Lilleheier gård fristet man med foredrag, gårdsbutikk, kaffe og vafler, og Fru Blom hadde sin sedvanlige og særegne sommerbutikk i Veslestua, samtidig som butikken i sentrum også var åpen. Selv på søndag!

 Her er noen bilder fra helgens mangfold!

Og du – vil du passe på og bestille deg stand til julemarked, høst- eller sommermarked – eller Grønn Gate – er det bare å ta kontakt med Rakkestad Næringsråd så formidler vi videre!

Rakkestad sentrum – Sommermarked 15 juni 2019
Anita Lilleheier på Lilleheier Gård tar i mot gjestene sine
Fru Blom finner de fineste sommerstolene!
Finsnekker Engebretesen, Fru Bloms høyre hånd og ektemann, bidrar selvsagt på sommerens gårdsmarked. Klikk på bildet om du vil besøke finsnekkern og se hva han kan!
Lilleheier Gård med egenproduserte produkter. De kan også lage på bestilling fra deg!
Lilleheier Gårdsbutikk og Cafe i Degernes. Holder åpent søndager nesten hele året. Se mer her: https://lilleheiergard.no/
Lilleheier Gård
Lilleheier Gård
Lilleheier Gård
Lilleheier Gård
Fru Blom Sommermarked, Degernes
Blom-pike serverer Rømmegrøt!
Den hyggelige Veslestua til Fru Blom trekker mange tilreisende
Veslestua til Fru Blom
Fru Bloms Gårdsbutikk, Veslesta – holder marked påske, jul og sommer.
Fru Bloms Gårdsbutikk, Veslesta – holder marked påske, jul og sommer.
Fru Bloms Gårdsbutikk, Veslesta – holder marked påske, jul og sommer.
Selveste fruen selv – sjefsblomst Stine Bjørnstad – alias Fru Blom har skapt seg et solid navn. Ikke bare i Rakkestad. Du kan også se henne i NRK sin serie HAGEN MIN

Next Post

Medlemmene våre i Rakkestad Næringsråd

tir jul 9 , 2019
BioControl AS Bjørnstad Bygg AS Boger Bygg AS Boots Apotek […]