HVA SKJER HER?

IMAG0040Vi har lenge vært nysgjerrige på «Hva skjer her» – midt i bakken på vei inn/eller ut av Rakkestad – beleilig uansett spør du oss!
Har du sjekket QR koden? Det har vi… og vi gleder oss veldig!

Artig markedsføring!

 

__________________________________________________________________________

Om QR koder

Slik leser du dem

Alt du trenger er en mobiltelefon og et program som kan scanne QR-koder. For de fleste av dem trenger du bare å starte appen og så peke kameraet mot en QR-strekkode (du kan jo prøve med den til høyre?), og i løpet av svært kort tid får du så opp et vindu som forteller deg hva strekkoden inneholder, med mulighet for gå videre – åpne en gitt nettside, legge til en person som ny kontakt e.l.

iOS:
QR Reader (App Store, gratis)
Tar også vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder

i-nigma (App Store, gratis)

Kilde: DIN SIDE


Kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon m.fl. (
QR-kode
eller Quick Response code er en mosaikkode som har sitt opphav i Japan på begynnelsen av 1990-tallet. Det ble utviklet av det japanske selskapet Denso-Wave i 1994. Det er sammen med Datamatrix de mest populære todimensjonelle strekkodene. Posten og bankene har tatt i bruk Datamatrix. Bruksområdene for QR-kode er ulike for kommersiell og personlig bruk. Siden QR-kode kan lagre et svært stort antall alfanumeriske tegn, og at QR-kodebildet leses svært hurtig inn, er det svært godt egnet til optisk lesing av data. Et eksempel på slik data er adresse, der mottakerens navn, adresse samt andre data leses inn i løpet av en brøkdel av et sekund. KILDE: Wikipedia

Rakkestad Næringsråd ønsker lykke til!

Next Post

QR stunt som markedsføring

tir okt 7 , 2014
Tidligere i dag la vi en liten nyhet om markedsføring […]