Idrett søker sponsor

Personalia

Navn: Kim Valhalla Johansen
Adresse: Ulveveien 6
Pnr: 1890 Rakkestad
Mob: 0047 48 27 86 30
Epost: Kim@dahnjun.no
Alder: 41 år
Gift med Elisabeth Bjørnstad Johansen
Fire barn

Bakgrunn innen idretten
Jeg startet med kampsport når jeg var fem år. «Røttene» i denne sammenheng var Taekwondo. Jeg har oppnådd 4. dan – mastergrad innen Taekwondo. Parallelt med dette har jeg trent flere kampidretter – boksing, bryting, karate, thai-boksing og kickboksing. Dette ga en naturlig overgang til Mixed Martial Art (MMA) som kan beskrives som en kombinasjon av alle kampsortgrener – ofte beskrevet som den «ultimate» kampsport.
I karrieren min har jeg til sammen gått 54 kamper, hvorav hele 47 kamper har endt med seier!

Det er flere grunner til at jeg startet med kampsport i tidlig alder, men den aller viktigste grunnen til at jeg aldri har sluttet med dette, er den enorme mentale styrke jeg opplever dette har gitt meg over alle disse årene.

Litt mer om MMA
Røttene til MMA kan spores tilbake til antikkens olympiske leker. Ulike kamsportkonkurranser som inkluderte flere stiler fant sted i Europa, Japan og stillehavsregionen allerede tidlig på 1900-tallet. Kampsporten «vale tudo» – som var utviklet i Brasil på 1920-tallet – danner et betydelig «grunnlag» for MMA slik det fremstår i dag. Den kanskje aller viktigste endringen siden MMA så dagens lys tidlig på 1990-tallet, er at sporten i dag fremstår som regelstyrt og har blitt «stueren» ved at bla arrangementer besøkes av alle aldersgrupper og alle samfunnslag. Arrangementer og tv-sendinger fra konkurranser, har stort antall besøkende og seere. Dette er – ut fra min kunnskap – den idrett med størst vekst i verden.

Litt om mitt konsept for trening av andre
Jeg startet opprinnelig med egen klubb for å fange opp barn og unge som ikke nødvendigvis finner sin plass så lett i samfunnet som sådan og som faller utenfor mer tradisjonelle idretter som håndball, fotball, turn etc. Konseptet har fungert i overmåte godt, ut fra antallet aktive medlemmer i klubben.
Ved siden av tilbud til barn/unge i aldersgruppen 6 – 14 år innenfor Taekwondo, tilbyr jeg selvforsvarstrening for kvinner, MMA-trening for mosjonister og elite i alle aldre. Treningene mine er åpne for alle som ønsker det! Treningsmiljøet i dag består av et utall antall nasjonaliteter godt blandet med alder, kjønn og fysiske funksjonshemminger!

Stevne som jeg skal delta på
Jeg skal gå MMA-kamp i Rochester i England søndag 10. juni 2018. Rochester er for øvrig en by ca fem mil sør for London. Stevnet er innunder organisasjonen «Lionfightingclub», og det er nummer 16 i rekkefølgen. Lionfightingclub er en av de større MMA-organisasjonene i England, og er et stevne hvor det tradisjonelt er mange tilskuere. Lokalene i Rochester tar over 1 000 tilskuere, i tillegg til at hele stevnet er tilgjengelig via «streaming». Det «streames» via «Fite TV», som er en hovedkanal for streaming av blant annet MMA-kamper. Jeg har ikke oversikt over antallet seere, men det er snakk om millioner av seere.

Hva kan jeg bidra med til evt sponsorer?
1. Frem til stevnet:

 • Evt logoer annet materiell kan synliggjøres på klubbens egne biler (to stk), evt logo på biler til de av klubbens medlemmer som ønsker dette.
 • Reklame/logoer i treningslokale.
 • Synliggjøring ved avisintervjuer i lokalavisa i form av reklame/logoer på treningstøy
 • Reklame/logoer på klubbens hjemmeside/Facebookside.
 • Reklame/logoer på Facebooksider/instagram til de av klubbens medlemmer som ønsker dette. Erfaringsmessig er klubbens medlemmer, og ikke minst foreldre til de ungene jeg trener, veldig gode på deling av info på Facebook. Jeg mener bestemt at dette kan gi en god viral effekt for evt sponsorer.
 • Jeg stiller gjerne opp for sponsorer dersom de ønsker dette i sine promoteringsstrategier!
 1. Under selve stevnet:
 • Før, under og etter kamp vil sponsorer kunne ha logoer på shorts, t-skjorte, hettegenser, bannere etc som jeg benytter.
 1. Etter gjennomført stevne/videre fremover:
 • Jeg stiller gjerne opp for sponsorer dersom de ønsker dette i sine promoteringsstrategier!
 • Skreddersy evt treningsopplegg for ansatte og ansattgrupper.
  • Selvforsvarskurs
  • Mental trening
  • Fysisk trening
 • Reklame/logoer i treningslokaler.
 • Reklame/logoer på klubbens biler.

Dersom dere har spørsmål til meg er jeg tilgjengelig «døgnet rundt» på mobil, Facebook og epost. Ikke nøl med å ta kontakt ved behov!

NB! Medlemmer som er avbildet på vedlagte bilder har skriftlig godkjent dette ved inngåelse av medlemskap.

Med vennlig hilsen

Kim Valhalla Johansen (sign)