MLT Academy Rakkestad. – Det handler om samspill mellom kropp og sjel, og mennesker i mellom.

 MLT

Vi har et mangslungent næringsliv i Rakkestad og det som kjennetegner det mest er den lidenskapelige innsatsen som gjøres i små og store bedrifter. Noen ble grunnlagt for 100 år siden, andre er nyere.

Av Anja Aa Guerrera – Rakkestad Næringsråd

En av de sistnevnte er MLT Academy i Rakkestad. Her møter du Luigi Ruud (46) i de tidligere lokalene til Diplom Is like ved jernbanen.  Her er det treningslokaler med moderne og god standard og mennesker med kompetanse og gode verdier.

 MLT Academy Lui Ruud
Luigi Ruud (46) har graden Sort belte (Femte DAN) i Tae Kwondo. Han trener kampsort og Krav Maga

Luigi Ruud er ildsjelen bak MLT Acedemy. Han legger ikke skjul på at han er svært opptatt av barn og unge, av trivsel og mental helse, og han mener at trening, samhold og fellesskap er viktig i så måte.

– Her er alt tilrettelagt for de unge, og du blir absolutt ikke sittende å vente på tur. Jeg er opptatt av å se alle og at alle får bruke de egenskapene de har, eller kanskje ikke har. Men alle skal få være med, og det med utgangspunkt i det ståstedet de har, sier Luigi engasjert.

-Noe av det som er mest utfordrende for ungdommen selv er kanskje at de setter mål, både langsiktige og kortsiktige mål som de av og til ikke klarer å nå. Da må jeg som trener spørre meg om det er noe jeg kan gjøre annerledes slik at vi tilpasser treningen til den enkeltes personlighet, behov og målsetninger, sier han,

Luigi Ruud er selv innehaver av graden Sort Belte i Tae Kwondo, eller Femte Dan som det heter på dét språket. Det er i alt ni grader og det er enda et løp på seks år med trening og perfeksjonering før Luigi kan reise til Sør Korea der den siste prøven skal stå. I alt har han brukt 25 år på å komme dit han er i dag.

MLT ACADEMY i Rakkestad tilbyr flere former for trening. Du kan få personlig trener, delta på selvforsvarskurs eller starte reisen til en sport med gradering som Tae Kwondo eller KRAV MAGA

-Dette handler om samspill mellom kropp og sjel, både filosofi, kunnskap, mental og fysisk styrke er noe som utvikles som en del av en svært lang modningsprosess, sier han

MLT Acedemy ønsker å tilby et godt og trygt sted for unge å lære om selvforsvar, kampsport, tålmodighet, respekt, egne grenser og muligheter. – -Noen har problemer med fokus og konsentrasjon, dette kan være en nyttig møteplass for dem, mener Luigi

I tillegg kan du utforske det Luigi beskriver som et praktisk og realistisk system med KRAV MAGA . Det blir blant annet beskrevet som en praktisk/realistisk system som har teknikker og prinsipper som  blir undervist med base i virkeligheten. En selvforsvarsform som gjør at vi kan takle en variert mengde type konfliktsituasjoner og voldelige hendelser i varierte miljøer, steder, situasjoner (for eksempel åpne eller lukkede rom),  rundt eller i en bil eller på offentlig transport, i vann, i dårlig lysforhold og på vaklende, ujevn eller glatt underlag og mer .(kilde: kravmaga.no)

Krav Maga trening legger også  vekt på behovet for å trene på håndtering av konflikter i ugunstige posisjoner som sittende, liggende, i bevegelse,  i kjøretøy eller med en du passer på.

-Krav Maga muliggjør også personlig vekst både fysisk og mentalt. En del av  Krav Maga treningen er å forbedre fysisk helse og mentale evner slik at man kan ta avgjørelser i stressende situasjoner, takle plutselige endringer og være i stand til å takle utfordrende hendelser, forteller Luigi.

Besøk facebook til MLT ACADEMY HER: https://www.facebook.com/combat.workout

På FACEBOOK finner du tider for trening og kontaktinformasjon.

Har du spørsmål om treningstilbud, personlig trener, tilbud for ungdom og barn kan du kan kontakte Lui Ruud på: MLTAcademy Rakkestad:  lui.ruud.academy@gmail.com

Next Post

Anleggsgartnernæring i Østfold sammen om læreplass-garantien

ons feb 5 , 2020
Mange av våre unge får sin yrkesutdannelse rundt omkring i […]
Gjester RNR