NAV Rakkestad og Rakkestad Næringsråd i samarbeid for Rakkestadbedrifter

NAV – en viktig partner for ledere og HR ledere

Timer 2
0 sykemelding?

Mange bedrifter synes det er vanskelig å følge opp sykemeldte, håndtere permitteringer, oppsigelser, ansettelser og samtidig følge et regelverk. I vanskelige situasjoner er det hensyn å ta både til menneskene som er involvert, men også til lover og regler.

IMAG3599
Godt humør, glede og samhold er forebyggende, her et glimrende bidrag fra JHS ansatte i Rakkestad.

I 2015 skal Rakkestad Næringsråd foresette samarbeidet vi sådde en spire til i 2014. Gjennom involvering hos bedriftene vil NAV Rakkestad yte en direkte service. Vi arbeider i disse dager sammen med Gro Momrak i NAV, hun er ansvarlig for IA. Vi skal nå finne med konseptet for den praktiske gjennomføringen. I hovedsak vil det si at du som arbeidsgiver får en tettere kontakt, for å både forebygge fravær, avklare behov, og håndtere rollen som arbeidsgiver.

grønn gate 2014 155NAV arbeider også for å få unge ut i arbeidslivet, og med å gi veiledning for forebyggende arbeid i IA bedrifter. Her er et eksempel som er verdt å lese: (Klikk på linken under)
På Rema 1000 Røros har de hatt nok et år med rekordlavt sykefravær. IA-bedriftens tolv fast ansatte er så å si aldri borte fra jobb

Anja Guerrera 28.1.2015

Next Post

Ledig stilling: INDUSTRIMEKANIKER

tor jan 29 , 2015
Industrimekaniker søkes i Rakkestad http://82.134.19.102/cgi-win/wtkundekandidat.exe?/k41&spraakid=&id_fylker=0&id_vikarer=0&id_sec=&sessionid=&id_tilbud=3023581&kommando=rekruttering&engasjement=1