Økte omsetningen med 2,1 millioner i 2015

RHJ økte omsetningen med over 2 millioner i 2015

RHJ med 9,3 millioner i omsetning

Rakkestad / Degernes 15.1.2016- Anja Guerrera

Firma: RHJ – Degernes
Eier: Roar Henry Jacobsen
Roar Jakobsen startet i kalesjebransjen i 2005. Roar Jakobsen startet høsten 2011 sitt eget firma RHJ AS, RHJ AS har i dag 5 ansatte.

Sist Rakkestad Næringsråd snakket med den driftige bedriftseieren var i mai 2015. Da hadde de nettopp hatt formidable 52% økning i april og solskinnsgutten mente nok at 10millioner var oppnåelig. Med 9,3 millioner, mot 7,2 i 2014, avslutter RHJ allikevel med tall det står respekt av.

– Det er jevnt og trutt arbeid som gjelder, sier Roar og understreker at det alltid må jobbes med å holde god servicegrad og fornøyde kunder. Som alle andre bedrifter er dette selvsagt en utfordring og dette er noe bedriften jobber mye med. Nå har bedriften mange jern i ilden når det gjelder utvikling og investeringer.

Mobilt salgskontor

Et av de første tiltakene på nyåret er en nyinnkjøpt salgsvogn som foruten å brukes på messer skal stå både i Moss, Kambo og i Son, og i tillegg være Roar sitt mobile sommerkontor. I følge Roar er det viktig å pleie nettverket, kundene og være der det skjer.

Investerte i nytt utstyr.

I tillegg har Jacobsen vært fremsynt. I starten hadde de mange oppdrag i oljebransjen og han husker at det var gode tider – tider han var redd for skulle ende. Derfor investerte overskuddet fra de gode tidene tidlig i nye maskiner og utstyr som kunne hjelpe bedriften med enda bedre inntjening og omstilling når oljebransjen begynte å merke fallende priser og sviktende marked.

– Isteden for å bruke pengene på lønn, fest og moro, kjøpte vi nye maskiner og utstyr. (Roar H Jacobsen)

 

Vi ønsker lykke til videre og håper at RHJ suksessen fortsetter og er til inspirasjon for andre som ønsker å satse. Det viser også at en bedrift slett ikke må ligge midt i en by eller tettbebodd område for å lykkes!

Next Post

Innspill til Rakkestad kommune Hovedplan for vei og trafikksikkerhet

tir jan 19 , 2016
På forespørsel har Rakkestad Næringsråd på vegne av Rakkestad Kommunen […]
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.