Økte omsetningen med 2,1 millioner i 2015

RHJ økte omsetningen med over 2 millioner i 2015

RHJ med 9,3 millioner i omsetning

Rakkestad / Degernes 15.1.2016- Anja Guerrera

Firma: RHJ – Degernes
Eier: Roar Henry Jacobsen
Roar Jakobsen startet i kalesjebransjen i 2005. Roar Jakobsen startet høsten 2011 sitt eget firma RHJ AS, RHJ AS har i dag 5 ansatte.

Sist Rakkestad Næringsråd snakket med den driftige bedriftseieren var i mai 2015. Da hadde de nettopp hatt formidable 52% økning i april og solskinnsgutten mente nok at 10millioner var oppnåelig. Med 9,3 millioner, mot 7,2 i 2014, avslutter RHJ allikevel med tall det står respekt av.

– Det er jevnt og trutt arbeid som gjelder, sier Roar og understreker at det alltid må jobbes med å holde god servicegrad og fornøyde kunder. Som alle andre bedrifter er dette selvsagt en utfordring og dette er noe bedriften jobber mye med. Nå har bedriften mange jern i ilden når det gjelder utvikling og investeringer.

Mobilt salgskontor

Et av de første tiltakene på nyåret er en nyinnkjøpt salgsvogn som foruten å brukes på messer skal stå både i Moss, Kambo og i Son, og i tillegg være Roar sitt mobile sommerkontor. I følge Roar er det viktig å pleie nettverket, kundene og være der det skjer.

Investerte i nytt utstyr.

I tillegg har Jacobsen vært fremsynt. I starten hadde de mange oppdrag i oljebransjen og han husker at det var gode tider – tider han var redd for skulle ende. Derfor investerte overskuddet fra de gode tidene tidlig i nye maskiner og utstyr som kunne hjelpe bedriften med enda bedre inntjening og omstilling når oljebransjen begynte å merke fallende priser og sviktende marked.

– Isteden for å bruke pengene på lønn, fest og moro, kjøpte vi nye maskiner og utstyr. (Roar H Jacobsen)

 

Vi ønsker lykke til videre og håper at RHJ suksessen fortsetter og er til inspirasjon for andre som ønsker å satse. Det viser også at en bedrift slett ikke må ligge midt i en by eller tettbebodd område for å lykkes!

Next Post

Innspill til Rakkestad kommune Hovedplan for vei og trafikksikkerhet

tir jan 19 , 2016
På forespørsel har Rakkestad Næringsråd på vegne av Rakkestad Kommunen […]