Prosjekteringsingeniør – fast stilling – frist: snarest

Metacon AS er en entreprenørbedrift heleiet av Frigaard Property Group AS, som er et selskap i konsernet Frigaard Gruppen i Sarpsborg. Vi er et solid, kvalitetsbevisst og ambisiøst entreprenørselskap. Omsetningen i 2018 var 450 MNOK og det forventes ytterligere utvikling. Ordrereserven er meget god og gir forutsigbarhet for organisasjonen.

Metacon innehar over 20 års bransjeerfaring og består i dag av 2 avdelinger inndelt etter satsningsområder. Disse har en sterk grad av interaksjon og samarbeid i det daglige.

Metacons stålavdeling, hvor denne stillingen inngår, er totalleverandør av komplette stålbygg og stålkonstruksjoner i hele landet. Kundene er profesjonelle totalentreprenører og private utbyggere. Avdelingen har høyt kompetente og egne ressurser på alle nivåer til prosjektering, prosjektledelse og montasje. Videre har bedriften en betydelig egenproduksjon av stålkonstruksjoner.

Metacons totalentrepriseavdeling er leverandør av komplette totalentrepriser i det offentlige og private markedet i Østfold. Satsningsområder er offentlige bygg, som skoler og flerbrukshaller, samt prosjekter i det private marked med lagerbygg, kontor-/næringsbygg og boliger.

Administrasjon, prosjekt- og salgsavdeling har trivelige kontorlokaler på Bredmyra i Sarpsborg, og stålproduksjonen foregår i Rakkestad.

Metacon AS har i dag 81 ansatte

Vi søker nå prosjekteringsingeniør/konstruktør til stålavdelingen i Metacon AS. Stillingen innebærer prosjektering av stålbygg og stålkonstruksjoner og du vil inngå i ett veldrevet prosjekteringsteam – indeed.com

 Metacon_LR_Logo.png

Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.