Rakkestad Sogneselskap fikk mer enn 100 sveisere på besøk

 

 Sogneselskapet
Baastad Mekaniske

Torsdag denne uka var det duket for sveisent treff hos Rakkestad Sogneselskap.
135 påmeldte sveisere som var invitert til sveisekveld, strømmet til Rakkestad for et skikkelig bransjetreff.

Av Anja Guerrera, Rakkestad Næringsråd

Ulike leverandører til Rakkestad Sogneselskap hadde møtt opp med stands, og var tilgjengelig for informasjon og oppdatering. Og med grillmiddag fra Brødr.Ringstad var det selvsagt lange køer foran grillen.

Kjell Otto Larsen fra Rakkestad Sogneselskap var primus motor bak arrangementet. Han er positivt overrasket og svært glad for den store interessen og oppmøtet.

– For oss er det  er viktig å treffe «gutta på gulvet»! Vi snakker jo hele tiden med selgere, leverandører og innkjøpere, men dette er jo brukerne av produktene. Dessuten er vi en bedrift som satser på industrien og da er dette et viktig ledd i kundebehandlingen.

Det var sveisere fra hele Østfold til stede, men brede ryggtavler med både Mjørud, Slåttand og Metacon var å se i stort antall.

Brdr. Ringstad leverte skikkelig kost til sultne arbeidere og stemningen var god.

– Dette er veldig viktig for oss sier en ansatt fra Baastad Mekaniske som mener det var et flott tiltak. Helena Jonsdottir Steinsen, Application Technician hos Fronius Norge AS, (Hokksund) stilte opp med stand. De er leverandører til Rakkestad Sogneselskap.

– Dette er kjempeflott for oss som leverandører, vi kommer gjerne til slike arrangement, sier hun.

Næringsrådet synes dette er et flott eksempel på hvordan en bedrift skaper både relasjoner til kunder, styrker sin egen bedrift og ikke minst bringer mange mennesker til Rakkestad. En da en grunn til at våre næringsområder må fremstå som skikkelige

 

 

 

Inne i butikken var det rigget stands og sveisere fikk treffe utstyrsleverandørene fra blant annet Fronius og Bøhler Welding

 

 

 

Helena Jonsdottir Steinsen fra Fronius

 

 

 

 

 

 

 

Next Post

Næringsforeningen er viktig for bedriftene

tir sep 27 , 2016
Daglig leder i Nordkapp Boats, Hans Petter Slang, slår fast […]