Rakkestadbedrift vant viktig kontrakt

Vant Østfoldkontrakt: Kommunikasjonsrådgiver Trine Von Storm,  Fredrikke Stensrød, daglig leder i Næringshagen Østfold,  og seniorrådgiver Ragnhild Samseth Johannessen i Næringshagen Østfold, Rakkestad skal  samarbeide med Det kongelige selskap for Norges Vel for å hjelpe deg som vil starte bedrift. Foto RNR, Anja Guerrera)

Næringshagen Østfold arbeider med utvikling, vekst og nyskapning i Østfold. En stor del av arbeidet handler om å hjelpe grundere i gang med sin forretningsidé. Nå har de i samarbeid med Det Kongelige Selskap for Norges Vel vunnet kontrakten om Etablererservice i Østfold.

Etablererservice Østfold gir kurs og rådgiving til alle som starter egen virksomhet i Østfold.

Det er mye å tenke på og ta hensyn til når du skal starte din egen bedrift. For å hjelpe til med dette tilbyr Østfold fylkeskommune, sammen med Innovasjon Norge og Fylkesmannen i Østfold, tjenesten Etablererservice Østfold.

Etablereservice er et tilbud til alle i Østfold som ønsker å etablere egen virksomhet. De tilbyr kurs og gratis rådgivning knyttet til etablering av egen virksomhet. Tjenesten skal gi hjelp for å gjøre overgangen fra idé til realisering så enkel og kort som mulig. Målet er å stimulere til økt entreprenørskap, øke antall bedriftsetableringer og bidra til at det etableres flere levedyktige bedrifter i Østfold.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel jobber med entreprenørskap og næringsutvikling nasjonalt og internasjonalt. Norges Vel har lang fartstid med å drifte ulike etablerertjenester og drifter i dag blant annet Etablerertjenesten i Follo. Deres visjon er å bidra til livskraftige lokalsamfunn gjennom næringsutvikling og entreprenørskap.

Næringshagen Østfold arbeider med utvikling, vekst og nyskaping i Østfold. Dette gjør de gjennom rådgivning og oppfølging av entreprenører, kompetanseheving, nettverksbygging, prosjektledelse og prosjektutvikling.

 

Næringshagen Østfold er en 100 prosent privateid bedrift som holder til i Liensgården i sentrum av Rakkestad. Medlem i Rakkestad Næringsråd.

ETABLERERSERVICE _ HVA TILBYS

I tillegg til grunnleggende kurs tilbys også temakurs og veiledning. Både grunnkurset og temakursene, samt to veiledningstimer er gratis for deg som vil starte selv.

Temakveldene forklarer hvordan man skaper en enkel og praktisk plan for å skape sammenheng og systematikk mellom forretningside, forretningsmodell, mål, handlingsplaner og budsjett og gir deg oversikt over hvilke oppgaver som må løses for å få bedriften på bena.

Hva skal du være, hvordan skal du gjøre det og for hvem?Temakvelden hjelper deg å forstå kunders kjøpsadferd slik din bedrift kan utvikle suksessfulle markedsstrategier. Kurset gir innsikt i kjøps- og beslutningsprosesser, segmentering, posisjonering, produktutvikling og markedskommunikasjon. Hvordan øke omsetningen gjennom å selge smartere, innsikt i hvordan man bruker kundeinnsikten fra markedsarbeidet til å utvikle og planlegge salgsstrategier. Behovsorienterte salgssamtale og hvordan man opptrer i direkte kontakt med kunden.

 AnjaHelene Guerreras/gd8m2

 

Next Post

Støtt vårt lokale strømselskap - sjelden noe å hente på å bytte leverandør

man aug 1 , 2016
I mitt tilfelle ville jeg faktisk ha tapt minimum 1281.- […]