Nor-Trapp AS

Nor-Trapp AS Logo

 

 

Bedrifts- og Postadresse: Bedriftsveien 8, 1890 Rakkestad
Telefonnr.:   69 22 70 10
E-post:   nor-trapp@nor-trapp.no
Nettside:  Nor-Trapp AS
Facebookside:  Nor-Trapp AS
Instagram:  nor-trapp

Næring/Bransje: Bygg & Anlegg – Trappeentrepenør og trevareproduksjon
Lærlingbedrift:  ikke for øyeblikket
Antall ansatte pr. 2015: 33
Innleide:  nei
Link til offisiell foretaksinformasjon via Proff.no
Medlem i Rakkestad Næringsråd siden: 2013

NOR-TRAPP AS er en tradisjonsrik bedrift i Rakkestad med en historie som strekker seg tilbake til 1946, og er i dag landets nest største produsent av trapper.
Årlig blir det produsert ca. 1500  trapper i Rakkestad som blir levert til byggemestere, entreprenører og privatpersoner i hele Norge.
Helt siden oppstarten har familiebedriftens visjon vært industriell utvikling av trappeproduksjon gjennom innovasjon og langsiktig vekst.

I dag eies bedriften av brødrene Simen og Stian Emberland. Bedriften ble etablert på Frogner i Oslo av deres bestefar Harald Emberland. Bylokalene ble etter hvert for små og i 1963 ble snekkerverkstedet flyttet til nye lokaler på Ski hvor man kunne rendyrke en industriell produksjon av trapper. Noen år senere ble det besluttet å bytte en ny og større fabrikk i Rakkestad hvor bedriften nå har hatt sine lokaler siden 1970. Her har de i dag 5000 kvadratmeter som rommer en moderne maskinpark og dyktige håndverkere.

 Bilde av produksjon og håndverkere hos NOR-TRAPP AS Kilde: Terje Borud / NOR-TRAPP AS
Copyright © TERJE BORUD

På midten av 80-tallet ble NOR-TRAPP en foregangsbedrift i bransjen ved å være den første trappeprodusenten som tok i  bruk datastyr produksjon. Den første CNC-maskinen var på plass i 1985, og allerede ett år senere var nok en maskin på plass. Siden den gang har bedriften hatt en systematisk og bevisst satsing på innovasjon og utvikling i produksjon og administrasjon.

 Bilde fra produksjon NOR-TRAPP AS. Kilde: Terje Borud/NOR-TRAPP AS
Copyright © TERJE BORUD

«visste du at i forbindelse med vinter OL -94, så produserte NOR-TRAPP småesker til minnemynter, en ordre den gang på 1 million kroner»