Rudskogen Motorsenter

 

Bedriftsadresse: Motorsportveien 180, 1890 Rakkestad
Postadresse:
Telefonnr.: 69 22 68 10
E-post: post@rudskogen.no

Nettside: Rudskogen
Facebookside: Rudskogen Motorpark
Instagram: Rudskogen Motorpark
Lærling info nettside:

Næring/Bransje: Motorsportsenter
Lærlingbedrift:
Innleide:

Antall ansatte pr. 2016: 150
Link til offisiell foretaksinformasjon via Proff.no
Medlem i Rakkestad Næringsråd siden: 2013

Foto: kinejensen.com

Midt inne i et skogsholdt, i utkanten av Rakkestad, finner du Rudskogen Motorsenter. Dette er et sted som trekker folk fra hele verden.
Rakkestad har mye å være stolte av. Rudskogen Motorsenter er definitivt et av stedene. Vi snakker om Norges nasjonalbane for motorsport, en bane som på få år er blitt anerkjent på verdensbasis som en kupert og førsteklasses bane.

Vi besøker teamet som jobber der en fin senhøstes dag. Sigbjørn har drevet med motorsport selv hele livet og forteller om en hyggelig arbeidsplass der ingen dag er lik. Dette er treffstedet for alle som er interessert i bil. På «Gatebil» i juli møtes 40-50.000 mennesker. På «Rudskogen Motorfestival», som er det årlige arrangementet for familien, kjøres finalerundene til NM i superbike. Høydepunkter var da en Formel 1 bil og store team besøkte festivalen.

«Angsten» og «slaktern», det er det to mest beryktede svingene på Rudskogen motorsenter.
Verd å oppleve? Ja, helt klart!

Foto: kinejensen.com

Du finner Rudskogen Motorsenter her: Adresse:  Motorsportveien 180, 1890 Rakkestad Web:  http://www.rudskogen.no Facebook:  facebook.com/rudskogen Telefon: 69 22 68 10 E-post: post@rudskogen.no Åpningstider: Mandag – fredag: 08.00 -16.00. Velkommen!