Sentralvaskeriet for Østlandet AS

 

Bedrifts-/Postadresse: Sagveien 14, 1890 Rakkestad
Postadresse:
Telefonnr.: 69 22 64 00
E-post:  post@sentralvaskeriet.no

Nettside: Sentralvaskeriet
Facebookside:
Instagram:
Lærling info nettside:

Næring/Bransje: Vaskeri- renseribedrift
Lærlingbedrift:
Innleide:

Antall ansatte pr. 2016:  207
Link til offisiell foretaksinformasjon via Proff.no
Medlem i Rakkestad Næringsråd siden: 2013

Sentralvaskeriet har moderne teknologi. Her foregår klargjøring til tørk og brett

Sentralvaskeriet har mellom 160 og 180 ansatte og ligger i Rakkestad. Daglig går det ut mellom syv og ni semitrailere fra vaskeriet som leverer nyvasket, presset og riktig behandlet tøy, både til helsesektor, industri og hoteller. I gjennomsnitt går 30 tonn tørt tøy ut av vaskehallene hver eneste dag. Maskinene går 10 timer om dagen og 100 årsverk i året gjøres unna.

For bedriften er de viktigste kriteriene for suksess og vekst, og ikke minst overlevelse i et presset marked, to ting. Kvalitet og relasjoner settes i høysetet fremfor å fokusere på høyt volum.

Sentralvaskeriene består av tre selvstendige enheter (egne AS). Agder Sentralvaskeri, Nes Tekstilservice og Sentralvaskeriet Østlandet. Alle enhetene styres fra Rakkestad av Kristian Gaaserud.

Sentralvaskeriet ser viktigheten av at næringslivet hegner om Rakkestad og at vi står sammen om en strategi for utvikling.

"Foruten meget høy standard og sikkerhet på hygiene, kjennetegnes vi av leveringsdyktighet og stor kapasitet. Dette er faktorer som gjør det naturlig for store kunder å plassere oppdrag hos oss. Vi garanterer at tøyet hentes og leveres til avtalt tid og holder den kvalitet som er lovet"

Legg igjen en kommentar