Steinar Levernes AS

LOGO LEVERNES

Bedrifts-/Postadresse: Industriveien 7, 1890 Rakkestad
Telefonnr.: 69 22 25 09
E-post: firmapost@levernes.no

Nettside: Levernes.no
Facebookside:
Instagram:
Lærling info nettside:

Næring/Bransje: Bygg- og anleggsbransjen – VVS entrepenør
Lærlingbedrift:
Innleide:

Antall ansatte pr. 2016: 18
Link til offisiell foretaksinformasjon via Proff.no
Medlem i Rakkestad Næringsråd siden: 2013

 

IMAG3251
Far og sønn Levernes i Steinar Levernes AS

Steinar Levernes er en rørleggerbedrift som har vokst sakte men sikkert gjennomer årene. Fra å være en liten rørleggerbedrift på bygda har de sakte men sikkert ekspandert til en stor bedrift.

Bedriften leverer alt innenfor rørsystemer, kjøle, sanitær og sprinkelanlegg og da typisk til hoteller, kontorlokaler og selvsagt boliger. I butikken i Industriveien kan du få kjøpt litt smådeler og rørleggerdeler, bestille tjenester, samt få hjelp og veiledning.

 

IMAG3311Steinar Levernes AS komplett entreprenør-virksomhet med en solid maskinpark av gravemaskiner og boringsmaskiner. De kan bygge veier, gangveier, grave grøfter og tomter, utføre grunnarbeider, sprenge og pæle. De påtar seg massetransport, asfaltering, betongarbeid og stålkonstruksjoner.

 

IMAG3309
Kunstgressbane på Os skole i Rakkestad

Selv om det meste av kundegrunnlaget ligger i Oslo, blir det i disse dager laget en kunstgressbane på Os skole i Rakkestad. I tillegg har de stått for byggingen av hele depotet på Rudskogen motorpark.

Etter å ha pendlet frem og tilbake til Oslo for å følge opp prosjekter har far Steinar Levernes nå hovedsakelig sin base i Rakkestad. – Sønnen har overtatt å lede prosjektene i Oslo, jeg har fått kjøre nok og hatt lange dager i mange år, sier Steinar Levernes.

Og det er nok av prosjekter å følge opp i Rakkestad.
Gjennom Prestegårdsskogen Utvikling der Martin Levernes (sønnen) er daglig leder bygges det blant annet boliger.

Hva skal Rakkestad Næringsråd være for bedriften?

Det er viktig at næringsrådet vet hvor skoen trykker, at de er pådrivere til å få nye ting til å skje og at de samkjører og følger opp kommunen og næringslivet.

  • Det er også viktig at kommunen vår gir alle i Rakkestad også mulighet til å gi pris og være med i anbudsrunder. Vi må innse at handelslekkasjen er stor, og ikke bare i sentrum eller i handelen, sier Levernes som for øvrig ser mange fordeler ved å drive i Rakkestad.
  • – Kommunen har god fleksibilitet, lokalene er rimelige og vi synes at det fungerer greit i Rakkestad.