Consepta Partner

Se stillingsutlysningen her

Vi søker fremtidens digitale regnskapskonsulent

Arbeidsgiver
CONCEPTA PARTNER AS
Stillingstittel
IT-UTVIKLER / REGNSKAPSKONSULENT
Sted
Rakkestad
Frist
Snarest
Varighet
Fast

Regnskapsbransjen er i omstilling som følge av digitalisering og elektroniske løsninger. De nye løsningene er allerede en stor del av vår hverdag. Vi er et spennende og annerledes regnskapskontor, hvor vi vektlegger kundeorientering, høy kompetanse og kvalitet, samt moderne teknologiske løsninger. Vi har som mål å bidra til økt verdiskapning og utvikling hos våre kunder.

Vi er opptatt av å gi våre ansatte muligheter til å utvikle seg profesjonelt og personlig, samt realisere sitt potensial. Vi har et offensivt kompetansemiljø preget av lagånd, kvalitet og kundefokus.

Du vil være den som besitter mest IT-kompetanse hos oss.
Vi bruker i dag hovedsaklig systemene Visma Global, Visma Lønn, Visma.net og OneStop. Det er viktig for oss at systemene og løsningene er gode, effektive og nyttige for både kundene og Concepta Partner. De skal gjøre det enkelt for kunden å samhandle. Du vil være involvert i fremtidens systemvalg, hvor fleksible løsninger som kan tilpasses kundens behov og som utnytter nåtidens teknologi på best mulig måte vil stå i fokus.

Din viktigste rolle vil være å skape smarte og effektive regnskapsløsninger for våre kunder. Servere og systemer driftes eksternt, eventuelle IT-utfordringer «in house» utover dette vil være en del av din rolle. Du må ha evnen til å kommunisere godt, sette deg inn i ulike problemstillinger og arbeide effektivt for å finne gode løsninger. Gjennom ditt engasjement og din motivasjon vil du bidra til at Concepta Partner utvikles videre.

Vi søker deg som:

  • har kompetanse innen IT, applikasjonsutvikling og systemtilpassinger
  • har en stor grad av forretningsforståelse
  • har interesse og kvalifikasjoner innen regnskapsfaget
  • er fremoverlent, aktiv og nysgjerrig, samtidig som du er nøyaktig
  • er tillitsskapende og har gode evner til å jobbe selvstendig og i team

Om arbeidsgiveren

Concepta Partner ble etablert i 2001 og vi er i dag 14 ansatte. Vi holder til på Nordberg Gård i Rakkestad. Vi har en bredt sammensatt kundeportefølje, med hovedvekt på større kunder, de fleste i Oslo og Akershus. Vår ambisjon er å ha de beste løsningene og gjennom aktiv deltagelse være en del av kundens team . Vi ønsker at kunden skal kunne heve blikket og fokusere på sin kjernevirksomhet. Vårt kundeløfte beskriver dette: sammen om din fremgang .

Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.