Varaordfører i morgenmøtedialog med handel og service!

 AnjaHelene Guerrera
Lars Kristian Holøs Pettersen- varaordfører i Rakkestad

Stemningen i «gangene» og i det nye formannskapet er rene feststemningen, sa varaordfører fornøyd i dag under frokostmøtet med handel og servicenæringen.

Anja Aa Guerrera/ Rakkestad Næringsråd

Lars Kristian Holøs Pettersen tror at dét kan ha sammenheng med at det nå er en forutsigbarhet de neste fire årene, etter noen litt vriene prosesser i siste periode. Varaordføreren tok oss igjennom noen av de utfordringer og temaer som var på dagsordenen nå. Det er for tiden mye tid som går med til å løse flyktningkrisen.

– Det er slik at det er nærmest fritt frem for private tilbydere å anskaffe seg husvære og fylle opp med flykninger. Det er ikke slik at politikerne bestemmer hvor mange som kommer, sier Pettersen som sier at det gir noen utfordringer og tar en del tid å håndtere skikkelig. Allikevel tok varaordfører seg tid til to timer med næringslivet i dag morges.

Rakkestad Næringsråd var svært glade for at varaordfører kunne møte representanter for handel og servicenæringen  i uformelle omgivelser på Kringla bakeri.

Dialog, bekjentskap, trygghet og tilgjengelighet er viktige suksessfaktorer i ethvert samarbeid. På dagsordenen i dag sto blant annet situasjonene i sentrum, Rudskogen, næringsutvikling, julemarked og forberedelser samt innspill om hvordan anbudsspesifikasjonene kan utarbeides fra kommunens side for at det gir bedre muligheter for lokale tilbydere som skal levere varer og tjenester til det offentlige.

Her kan du lese om KRAVSPESIFIKIASJON – fra DIFI

Kravspesifikasjonen er beskrivelsen til markedet av hvilket behov som skal tilfredsstilles og hvilke mål og resultater som skal nås. I tillegg finner du som inviterer til anbud, og du som skal levere mye nyttig informasjon her på disse sidene

Next Post

EIERSKIFTE - Kjøp og salg av bedrift. GRATIS FOREDRAG 20 NOV.

tor nov 12 , 2015
FOREDRAG Kulturhuset i Rakkestad, Festsalen: 20 november 08.00 – 10.00- […]