Velkommen til nytt medlem i Rakkestad Næringsråd – «Godt Arbeidsmiljø»

Vi ønsker et nytt medlem hjertelig velkommen til Rakkestad Næringsråd.

Geir Aune har vært leder i Gjensidige i nesten 30 år. Nå har tiden kommet for å følge en drøm.

Copyright © Hasselblad H3D

Min historie – GodtArbeidsmiljø

Min drøm: Jeg ønsket å utvikle meg til mitt fulle potensiale.
Mitt mål: Være med på å gjøre en forskjell i selskapet.
Min visjon: Bidra til at også andre lykkes.Hvordan jeg skulle komme til å oppfylle dette hadde jeg ingen anelse om. Jeg var innstilt på å jobbe hardt for å få det til. Dette indre bildet har hjulpet meg til å ta de veivalgene og mulighetene som har dukket opp underveis. I en spennende, viktig og krevende bransje har jeg hatt ansvar for å lede medarbeidere i ulike utfordringer. Jeg stolt av å kunne si: ”Jeg fikk det til!”.Mine ledere har trodd på meg, vist meg tillit og gitt meg muligheter. Jeg har lykkes sammen med mange gode kollegaer og medansvarlige i Gjensidige Forsikring. Jeg har fått kunnskap og erfaring. Dette vil jeg dele.

Godt Arbeidsmiljø,
Geir Aune

Under er en oversikt over «Godt Arbeidsmiljø» tjenester (klikk på bildet)

 AnjaHelene Guerrera
AnjaHelene Guerrera

Next Post

Det starter og slutter med ledelse

tir jul 25 , 2017
Når du tenker; dette går av seg selv! Da gjør […]