Vinn Vinn.. Samarbeid om messer, kultur-idrettsaktiviteter og handelsdager i Rakkestad

Heldigvis skjer det mye i bygda vår. Vi har mange ildsjeler og aktive pådrivere for arrangement. Kan vi planlegge og samarbeide enda bedre, til alles beste?

Anja Guerrera/ Rakkestad Næringsråd 27 juli 2017

Sommermarkeder, julemarkeder, forskjellige kulturarrangement, Markens Grøde, Jakt og friluftsmesse, eventet Barskingen,- er bare noen av de mange tingene som skjer i Rakkestad. Vi skulle gjerne vært med på det meste alle sammen, og det er selvsagt flott når arrangement i kolliderer med hverandre.

Når det er sagt…Det kan faktisk hende at du burde tenke på om det kan lønne seg å samarbeide med noen som har arrangement også.

Kan en tenke seg at alle som med på Barskingen – og alt i alt er det noen hundre, kunne tenke seg å gå på Jakt og Friluftsmesse? Eller kanskje noen ekstra gode tilbud fra  handelsstanden når det er  når det er Retro- og antikk marked i Rakkestadhallen, eller i oktober når Østfoldkatten går av stabelen? Og hva kan en få til den dagen store stjerner som Odd Nordstoga skal opp på Linnekleppen, eller når det er Gatebil?

På siden vår vil det fra august ligge en oversikt over de aktiviteter som blir fanget opp, eller tipset om av oss. Send oss gjerne noen ord, gjerne bilder eller filmsnutter om arrangementet- så skal vi forsøke å legge det inn og hjelpe til med å markedsføre.

 AnjaHelene Guerrera
AnjaHelene Guerrera

Next Post

Slåttland sikret storkontrakt

tor aug 17 , 2017
Slåttland Group sikret 18 millioners kontrakt med opsjon på ytterligere […]